Verkeerstechniek van hoog niveau!

Verkeerstechniek van hoog niveau!

Al decennia lang is Erdi gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, monteren, installeren en onderhouden van producten op het gebied van onder meer verkeer, buitenruimtes, parkeren en bruggen. Erdi ontwikkelt en levert producten aan lokale overheden en het bedrijfsleven. Denk hierbij aan straatmeubilair, parkeeroplossingen en inrichting van buitenruimtes. Op het gebied van verkeerstechnische oplossing is het bedrijf meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van autoluwe stadscentra, rijbanen en voetgangersgebieden.

 

Verkeerstechnische oplossingen

In het verleden bestonden verkeerstechnische oplossingen vooral uit afsluitingen. Vandaag de dag zijn integrale verkeersoplossingen het kernwoord. Oplossingen bestaan onder meer uit een combinatie van kentekenherkenningssystemen, verzinkbare piramides, slagbomen, verkeersdrempels , cameratoezicht en niet te vergeten de verzinkbare parkeerpaal. Alle producten zijn door Erdi Verkeerstechniek zelfstandig ontwikkeld, gebouwd en geïnstalleerd. Het bedrijf beschikt over een eigen 24-uurs servicedienst, waardoor eventuele problemen snel zijn opgelost. Alle producten zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van het CROW (Centrum voor Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en de Verkeerstechniek). Daarnaast is het bedrijf ISO 27001 gecertificeerd. Erdi Verkeerstechniek voldoet hierdoor aan de wet- en regelgeving voor informatiebeveiliging.

 

Oplossingen voor volledige verkeerstechnische aanpassingen

In de basis zijn verkeerstechnische aanpassingen bedoeld om de verkeerssituatie naar wens te regelen. Er is sprake van een verkeersprobleem, waarbij het oplossen van het probleem centraal staat. Daarnaast is de inrichting van openbare ruimte onderdeel van een verkeersplan. Denk hierbij aan straatmeubilair of afvalbaken. Wegbebakening zoals verkeersborden, verkeerszuilen of snelheidsdisplays verhogen de verkeersveiligheid. Straatnaamborden en wegbewijzering ontwerpt Erdi naar wens van de klant. Samen met verkeerstechnische oplossingen geeft dit een volledig pakket voor praktische aankleding bij de herinrichting van een straat of plein.

 

Doordachte ontwerpen

Alle afzetpalen zijn ontwikkeld om alleen gewenst verkeer door te laten. Voor de veiligheid van alle verkeersdeelnemers zijn ze goed zichtbaar en verkrijgbaar als vast model, of als inklapbaar of verzinkbaar model. Speciaal ontwikkelde FietsFlex palen voor fietspaden zijn optioneel voorzien van Solar Flash ledverlichting. Verschillende fietsrekken zijn ontworpen aan de hand van de FietsParkKeur norm, waarmee de kwaliteit van de fietsrekken zijn gegarandeerd. Bij behoefte aan parkeerplaatsen op eigen terrein zijn onderhoudsvriendelijke beugels verkrijgbaar. Afvalbakken zijn robuust uitgevoerd en vandalismebestendig. Door een grote inhoud zijn ze goedkoper in gebruik, doordat de ledigingskosten minder hoog uitvallen als je per lediging afrekent. Medewerkers van de vuilnisophaaldiensten werken ARBO-vriendelijk, omdat de binnenbak of afvalzak naar buiten opendraait.

Reacties zijn gesloten.